Voorlichting 5. Office & Management 

Business Administration & Control Specialist 

Niveau 4 BOL/BBL

Bedrijfsadministrateurs zijn onmisbaar. Hoe het met een bedrijf of organisatie gaat, wordt weergegeven in cijfers. Het is dus belangrijk dat die gegevens kloppen. Dankzij jou is dat zo. Alle bonnen en facturen van wat je organisatie inkoopt én verkoopt voer jij in, in het administratiesysteem. Ook controleer je of anderen in de organisatie dit goed doen. De meeste organisaties willen eens per maand of per drie maanden weten hoe het er voor staat. Jij presenteert die cijfers en kunt ze ook nog eens goed toelichten.

 

Office & Management Support Specialist 

Niveau 4 BOL/BBL

Als Management Assistent ben jij een onmisbare, proactieve duizendpoot die altijd het overzicht heeft. Jij beheert de agenda, maakt afspraken, organiseert bijeenkomsten en regelt overlegruimtes. Daarnaast denk je ook mee over wat er moet gebeuren en help je projecten te plannen. Daarbij bekijk je altijd of de doelen gehaald worden en of iedereen met de juiste dingen bezig is. Zie je dat het misgaat of beter kan? Dan wacht je niet af, maar komt zelf met initiatieven.

 

Voorlichter: Landstede 

Voorlichting 6. Legal, Insurance & HR Services Specialist

Niveau 4, BOL

Als specialist Legal, Insurance & HR Services heb je veel contact met zowel mensen binnen als buiten de organisatie. Je houdt je bezig met juridische vraagstukken en geeft hier informatie over aan klanten. Daarnaast weet je alles van regelgeving en verzekeringen. 

Voorlichter: Deltion